nl

BorGottis Meets haKOEna op de Gillishof

BorGottis Meets haKOEna, culinaire Smaakreis rondom de Gillishof in Bocholtz.

BorGottis gaat voor het eerst uptown Bocholtz met zijn culinaire smaakreis naar de Gillishof. U kunt genieten in de tuin met het uitzicht op de boomgaard en de Limousin runderen op de achtergrond. Sinds een aantal jaren worden deze runderen, na een goed leven, onder de naam haKOEna als rundvlees direct van de boer aan de consument verkocht. BorGottis en Gillishof bieden 50 levensgenieters de mogelijkheid om aan te schuiven aan deze unieke 3-gangen culinaire smaakreis. Samen genieten van vers op de grill bereid rundvlees met door BorGottis huisgemaakte salades en warme vegetarische gerechten.

De smaakreis van 24 mei is uitverkocht. Voor de smaakreis op 18 juni 2019 zijn nog enkele plaatsen vrij.  Wij starten  tussen 19:00 – 19:15 uur op deze idyllische toplocatie: De Gillishof, Zandberg 20 te Bocholtz. 

Neem je vrienden, familie en collega’s mee en laat je culinair verwennen. Wees er snel bij en reserveer nu online je tickets voor slechts 29,50 Euro p/p. Laat je ter plekke verrassen door onze bijpassende wijnen en bieren, deze zijn overigens niet inclusief.

Tip: Boek met vrienden of gezin een appartement voor 2 nachten en ontvang een heerlijke fles wijn gratis bij jullie smaakreis.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie