nlde

Weekendje Aken

 

Printen, de Dom en het erfgoed van de Nadelbarone,

Vanaf de Gillishof bereik je in 10 minuten het centrum van Aken. De Aachen-Tourist-Service bij de Elisen- brunnen biedt een keur van Thema-wandelingen door de prachtige binnenstad aan, voor volwassenen en kinderen: b.v.  de „Route van Karel de Grote“, Anekdoten en Legenden, het zoete Aken, de Bronnen of ook „Moorden en criminele verhalen of de „Architectuurtour“. 

Er is genoeg te zien en te beleven. Ondertussen kunt u van een hapje en drankje genieten in een van de vele cafeetjes , lunchrooms en restaurants,rondom het Rathuis en het Pontstraßekwartier. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie