nlende

Groepen en trainingsdagen

Gillishof heeft, naast een divers aanbod aan appartementen ook de beschikking over een multi-functionele ruimte. Deze is op verzoek voor grotere groepen beschikbaar. In combinatie met deze ruimte bieden wij voor groepen een programma op maat. Wij serveren hier voor u desgewenst ontbijt, brunch of diner. Ook is de ruimte te huur voor bv een spelletjesmiddag, een familiefeestje ter gelegenheid van oma’s 80ste verjaardag of een laatste repetitie van uw orkest voor het WMC.

Vergaderruimte en workshopruimte

Ook voor zakelijke aangelegenheden is deze ruimte geschikt. Zoekt u een echt alternatieve vergaderlocatie, een workshopruimte een teambuildingsplek, of een bijzondere trainings-en coachingsplek met overnachtingsmogelijkheden: Wij stellen graag een programma met u samen. Beamer, projectiescherm en flip-over zijn aanwezig. Wij bieden de volgende arrangementen aan:

4 uurs arrangement met koffie, thee, water en Limburgse vlaai: € 12,50 p.p. ( Minimaal 20 personen, max. 30 personen)

8 uurs arrangement met koffie, thee, water en Limburgse vlaai, broodjeslunch en kopje soep: € 27,50 p.p.( Minimaal 15 personen, max. 30 personen)

Cateringservice

Wilt u niet koken of een dinerbuffet aansluitend aan uw workshop hebben dan kunt u vanaf 10 personen ook gebruik maken van onze cateringservice: www.buffetwijzer.nl

Enkele combinatievoorbeelden. Voor gezelschappen tot 70 personen is het hele huis te huur.

Vakantie appartementen Aantal personen
Poatszulder 7
Sjuur 9
Poatszulder en Sjuur samen 16
Duizendschoon

(begane grond voorzien van 1 slaapkamer en sanitaire ruimtes, aangepast voor minder validen)

12
Groepsaccommodatie Duizendschoon, Morgenster en Akkerwinde
Deze appartementen zijn gesitueerd in de achterste vleugel van de boerderij met het authentieke vakwerk; morgenster is gelijkvloers en volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.
tot 22
Kamille en Klaproos
Naast elkaar gelegen, gelijkvloers en via centrale hal en terrassen geschakeld. Ook geschikt voor minder validen.
12
Kamille, Klaproos, Rapunzel, Pimpernel
Via centrale hal alle 4 geschakeld en ieder appartement met zijn eigen privacy.
20
Rapunzel en Pimpernel
Gelegen op 1ste verdieping en via hal geschakeld.
8

Dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden. Indien u uw wensen kenbaar maakt kunnen wij voor u een programma samenstellen.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie