nl

hang-outs Gillishof doorslaand succes

Ze staan er nog maar pas maar de hang-outs op de Gillishof zijn een doorslaand succes. Jong en oud wiegen tussen het hoge gras in de comfortabele hangmatten. Op de vraag van wat is de leukste aan Gillishof staan de hangmatten met stip bovenaan. De hang-outs zijn gesitueerd in het voormalige kippenweitje.

We konden de stress niet meer aan van de roofdieren die in de winter altijd op zoek gingen naar een lekker maal. Of het nou om de vos, de marter of de buizerd ging. Deze dieren stonden altijd op wacht om op een onbewaakt ogenblik een kippetje te snaaien. Afgelopen winter was het weer raak. In een korte tijd werden ook onze 4 laatste kippen op sleeptouw genomen. We hebben toen besloten geen nieuwe kippen meer aan te schaffen en een andere invulling aan de kippenweide te geven.

Op de weide zijn nu de hang-outs geplaatst en de afrastering is gedeeltelijk weggehaald en verplaatst. Hierdoor krijgen onze gasten toegang tot een groot gedeelte van onze tuin en de ganzen zijn verbannen naar de voortuin aan de straatkant. Gillishof beschikt hiermee over een nieuwe rustplek die het Slowlife-concept verder onderstreept. Onthaasten op een historische plek in het mooie Limburg. Een centraal en landelijk rustpunt op korte afstand van veel bezienswaardigheden en mooie steden.

Reserveer nu ook je appartement en probeer een nachtje slapen in de hangmat uit.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie