nlende

Hotelkamer Aken

Reist u met z’n tweetjes of alleen, boek dan voordelig onze passantenkamer. Deze luxe hotelkamer is in het bijzonder geschikt voor als u op doortocht bent en een overnachtingsplek zoekt voor enkele nachten. Slechts 10 minuten tot het centrum van Aken, kunt u genieten van 2 werelden. Het bruisende stadsleven of gewoon even terugtrekken en tijd voor uzelf nemen. Bij Gillishof bent u aan het juiste adres. Bezoek in Aken de Dom, wereldcultuur erfgoed, waar Karel de Grote in 800 na Chr. tot keizer gekroond werd. Geniet van de mooie binnenstad, de vele terrasjes,de bronnen, de Carolusthermen, de studentengelegenheden, de vele evenementen die de stad rijk is, het Chio, de culturele instellingen of het mooie landschap rondom de stad.

De stijlvol ingerichte kamer is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een groot en comfortabel tweepersoonsbed,  regendouche, eigen toilet, vaste wastafel, kabel tv, koffie- en theezetmogelijkheden, ijskastje en een eet-annex werktafel voor 2 personen.

Vanzelfsprekend staat voor u een kopje koffie of thee klaar.

Verder kunt u gebruik maken van een oven, magnetron, wasmachine en droogruimte in onze centrale serviceruimte. Bent u met de fiets, dan kunt u deze veilig opbergen in onze afsluitbare stallingsruimte.

Heeft u speciale wensen voor uw verblijf, laat het ons weten.

Optioneel bieden wij een eenvoudig ontbijt aan. Wij zetten dat ‘s-avonds voor u klaar in uw kamer zodat u ‘s-morgens ongestoord het tijdstip van ontbijten kunt bepalen. 

 

 

Boek Online

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie