nl

KlimClassic Maastricht

15E KLIMCLASSIC maastricht, HEMELVAARTSDAG 10 MEI 2018

KLIMKLASSIEKER VAN HET VOORJAAR!

Attractieve routes over 110 km en 165 km door de Belgische Voerstreek en Ardennen. Traditiegetrouw vol met uitdagende, nieuwe en vaak onbekende beklimmingen. Met respectievelijk 1.400 en 2.600 hoogtemeters is de KlimClassic met recht een klimbelevenis. 

De KlimClassic is een uitstekende voorbereiding op Alpe d’Huzes, Granfondo Mont Ventoux of de Marmotte Granfondo Alpes.

Van de vele klimkilometers heb je het hele seizoen plezier en uitrusten en slapen doe je natuurlijk op de Gillishof. De ideale uitvalsbasis voor je overnachting op slechts 20 minuten van Maastricht.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie