nl

COC Limburg traint LHBTI-voorlichters op Gillishof

COC-Limburg  organiseert  trainingsdagen LHBTI-voorlichters bij Gillishof

COC Limburg streeft naar een diverse en inclusieve samenleving, die werk maakt van lhbti-emancipatie, zodat lhbti’s volledig kunnen participeren en zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen. In onze informele trainingsruimte werd er drie dagen lang gespard en overlegt over hoe de voorlichters hun gedachtegoed verder kunnen uitdragen. Op naar een regenboogmaatschappij die oog heeft voor de individuele mens. De intensieve training werd afgewisseld met een verkwikkende wandeling door de Romeinse vallei rondom Bocholtz. Gillishof wil een podium bieden voor andersdenkende en voelende mens en is van mening dat een diverse maatschappij meer kleur aan het leven geeft.

Het COC heeft de volgende speerpunten:

  1. Het boeken van vooruitgang in de sociale acceptatie en emancipatie van lhbti’s;
  2. Het bestrijden van discriminerende wetgeving en het bevorderen van beleid dat lhbti-emancipatie ondersteunt;
  3. Het versterken van de internationale lhbti-beweging
  4. De ondersteuning van de meest kwetsbare groepen in de lhbti-gemeenschap;
  5. Het versterken van de contacten met de lokale politieke structuren in Nederland;
  6. Het verbinden op lokaal niveau, met name op het terrein van zorg en welzijn, onderwijs en belangenorganisaties;
  7. Verbinding in de lhbti-beweging.
  8. Het duurzaam binden van mensen en middelen, waaronder het diversifiëren van onze financiële middelen en het binden van (nieuwe) vrijwilligers
  9. Het vergroten van de diversiteit onder vrijwilligers en medewerkers van COC Limburg.
  10. Aandacht voor de link tussen gendernormen en lhbti.

Gillishof ondersteunt het gedachtegoed van het COC en is voor acceptatie en integratie van diversiteit in het “zijn”.  LHBTI’ers kunnen daarom net als hetero’s een hartelijke ontvangst en een fijn verblijf in onze appartementen verwachten zonder vooroordelen en stigmatisering.

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt of ben je geïnteresseerd in wat het COC doet; Ga dan voor meer informatie over LHBTI-emancipatie naar COC-Limburg.

Trainingsdagen

Wil je ook  trainingsdagen op een bijzondere locatie in informele sfeer organiseren? Neem dan contact op met Gillishof. In overleg met u bieden wij een programma op maat.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie