nl

HagoLimburgsMooiste wielertochten

Inschrijven voor Hago Limburgs Mooiste wielertochten 2018 binnenkort van start. 

Op 1 januari om 0.00 uur start de inschrijving voor HagoLimburgsMooiste Wielertochten. Er worden maximaal 15.000 deelnemers toegelaten, verdeeld over 8  racefiets routes 3 MTB routes en 2 familietochten, allen met een verschillende moeilijkheidsgraad. U start op het van Grunsvenplein in Heerlen. Dit is slechts 8 km verwijderd vanaf de Gillishof. 
Kies uit het aanbod van de routes op de klassieker (racefietsen) of de routes op het MTB programma (mountainbike) een onderdeel dat het beste bij jou past.

Voor kinderen, de stads-fietser of mensen op een E-bike is de familietocht een plezierige uitdaging.

Alle deelnemers genieten van een reeks van faciliteiten die bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen.

Hago Limburgs Mooiste staat bekend om de sportief uitdagende en toeristisch schitterende tochten over verkeersluwe wegen. Op de route kom je doorgaans niet meer dan één verkeerslicht tegen.
De toertochten worden op zaterdag 26 mei gereden.
Heb je Hago Limburgs Mooiste gereden, dan heb je een prestatie van formaat geleverd.

Om u goed op de tocht voor te bereiden is het raadzaam om vrijdag aan te rijden, te overnachten en zaterdag relaxed aan de tocht te beginnen. Gillishof biedt, bij voldoende belangstelling, een heerlijke, goed verzorgde BBQ aan na afloop op zaterdagavond voor € 16,95 p.p. Reserveer alvast een appartement en een plekje aan onze ouderwetse stoere BBQ. 

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie