nlende

Mindervaliden

Onze vakantiehuizen Klaproos en Kamille zijn geschikt voor gasten in een handbewogen rolstoel die nog enkele passen kunnen lopen.

Morgenster is aangepast voor elektrisch rolstoelgebruik en de benedenverdieping van Duizendschoon is geschikt voor maximaal 2 minder validen. Instellingen maken vaak een combinatie van meerdere aangepaste woningen  omdat deze allen geschakeld zijn. Wij adviseren maximaal 2 rolstoelers per woning. 

Ouderen

Instellingen voor ouderen maken ook vaak gebruik van deze appartementen. Ze zijn comfortabel, huiselijk en vooral ook de omgeving met scharrelden kippen en ganzen en de koeien in de wei, geven ouderen een vertrouwd gevoel van vroeger.

Hulpmiddelen lenen

Het is mogelijk om hulpmiddelen te lenen. Veelal worden deze hulpmiddelen gratis of tegen een kleine vergoeding op het afgesproken tijdstip geleverd en opgehaald. Informatie omtrent hulpmiddelen kunt u inwinnen bij de volgende leveranciers.

Vegro

Welzorg

Mediplus

Medipoint

Voor mindervaliden en instellingen geven wij graag advies op maat. Neem daarom contact met ons op om de beste keuze te maken.