nl

Nieuwe Blog visit Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg;

de Blog van Gillishof is online. Rachelle en Jana gaan voor u op pad om de mooiste uitjes en plekjes in Zuid-Limburg voor u op een rijtje te zetten. Uitstapjes voor jong en oud: Mooie steden in de buurt van Gillishof en het prachtige heuvelland ertussen in; Leuke terrasjes en restaurantjes; festivalnieuws, nieuws voor wandelaars- en fietsers; bijzondere routes en bijzondere plekjes.  Inside information van en door locals! Volg hun op Slowlifezuidlimburg!

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie