nlende

Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf

Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf

Na 4 succesvolle edities in Valkenburg komt de Cavemanrun met een gloednieuwe editie op een nieuwe locatie. Op zaterdag 16 september opent Landgraaf haar deuren voor de: Cavemanrun Ice Edition Landgraaf! Behalve de natuurlijke hindernissen, hoogtemeters, modder, water en ijs komen de deelnemers ook nog tientallen speciaal voor deze ice edition ontworpen obstakels tegen. Hou je van actie en avontuur; dan is dit een superrace die je niet mag missen.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie