nl

overnachten VNG congres Maastricht

Op 26 en 27 juni 2018 vindt het VNG congres in Maastricht plaats. Vanaf de Gillishof rijdt u in 20 minuten naar het MECC. Wij bieden u een ambiance die u herinnert aan de Romeinse tijden, een exclusieve Boerenhoeve en een passend ontbijt. Neem  contact op via info@gillishof.nl of Controleer de beschikbaarheid. 

Arrangement VNG congres in Maastricht € 69,00 p.p.p.n.

Overnachting 

opgemaakt bed, handdoeken en verzorgingsset

Thee/koffie en water faciliteiten

ontbijt

U slaapt in een appartement dat u deelt met 1 of meerdere personen op basis van 2 personen per slaapkamer. Het is mogelijk een slaapkamer voor u alleen te boeken. De toeslag bedraagt dan € 30,00. Sanitair deelt u per appartement.

 

 

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie