nl

Romeinenweek Zuid-Limburg

In de Romeinenweek, tijdens de meivakantie, worden in Zuid-Limburg tal van activiteiten georganiseerd langs de Via Belgica, die geheel Zuid-Limburg doorkruist op zijn route van Tongeren naar Keulen.  De geschiedenis van Gillishof gaat terug tot de romeinse tijd. Bewijs hiervoor is gevonden met de unieke opgraving van een romeins badolieflesje. Overnacht in Gillishof en vervolg uw romeinse droomtocht langs de Via Belgica. Binnenkort worden de vele Romeinse overblijfselen die Zuid-Limburg heeft verbonden. Via een app, een website en landmarks in het landschap, wordt het Romeinse verleden van Zuid-Limburg beter zichtbaar gemaakt voor iedereen. Simpelveld en Bocholtz spelen een prominente rol met hun opgravingen van 2 belangrijke Romeinse askisten.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie