nlende

Romeins festival Sempervivetum

Dit evenement speelt zich af op het terrein van park de Bongerd en op het landgoed van de Gillishof aan de Zandberg 20 te Bocholtz, Gemeente Simpelveld. Op het grondgebied van deze gemeente kwamen al diverse opmerkelijke Romeinse vondsten aan het licht, zoals de unieke ‘sarcofaag’ van de Dame van Simpelveld en het bijzondere tumulusgraf van de Man van Bocholtz. Het dagprogramma voorziet onder meer in shows waarin meer dan 80 legionairs, uitgerust in Romeinse wapenrusting, zowel te paard als te voet diverse demonstraties geven. Voor jong en oud is er een zeer divers interactief belevingsaanbod. U mag dit niet missen.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie