Schilderen in het heuvelland

Schilderweekend “en plein air” in het heuvelland

Laat je inspireren door het Limburgse landschap. Of je nou beginnend of vergevorderd bent in het schilderen, het maakt niet uit.  Voor jouw talent is er plaats. Met de zeer deskundige en ervaren begeleiding van Sandra Hommen en Jacqueline Senden ga je met de schilderskwast jouw inspiratie en kleuren op papier krijgen. Wij geven je een volledig verzorgd schilder arrangement waarin je wordt voorzien van alle materialen, zoals kwasten, ezel, verf, papier en doek.

We nemen je mee het landschap in om inspiratie op te doen.

Wij verzorgen bovendien de maaltijden een slaapplaats de koffie en thee. Je deelt een appartement met de medecursisten. Overige drankjes worden apart in rekening gebracht.
Dit all-in arrangement kunnen we je aanbieden voor een kennismakingstarief van
€ 475,00
Bezoek de padlet voor meer informatie over het weekend.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.