nlende

Unieke Trouwlocatie Limburg

Een unieke trouwlocatie in Limburg voor een bijzondere bruiloft en er een apart en heuglijk feest van maken. Dat is wat jullie willen en daar willen jullie iets moois van maken. Het glooiende landschap, de wijnbouw en de bijzondere natuurstenen vierkantshoeven! Waarom zou je naar Toscane of Frankrijk gaan als dat voor een kleiner budget ook in Nederland kan. Zuid-Limburg is het Toscane van Nederland.  Gillishof geeft jullie de gelegenheid om op informele wijze een heuglijke, landelijke bruiloft te beleven.

Weekendbruiloft

Onze specialiteit is de weekendbruiloft. Met familie en vrienden een heel weekend lang genieten van elkaar op deze unieke locatie en van een speciaal op jullie wensen afgestemd programma. Een boerenbruiloft zoals dat vroeger heel gewoon was.

Informeel samenkomen op vrijdagavond en alvast een beetje sfeerproeven, de laatste nieuwtjes uitwisselen, je installeren in je appartement, kampvuurtje met een biertje erbij en je alvast een beetje voorbereiden op de grote dag.

Zaterdagochtend samen brunchen, de kapper en de visagist in je eigen appartement ontvangen. De huwelijksplechtigheid op de Middeleeuwse binnenplaats of in onze boomgaard. Bruidstaart en prosecco in de tuin en aansluitend een spetterend feest in ons boeren feestpaviljoen. Geen gedoe over de ‘Bob’ maar lekker met je gasten overnachten in onze sfeervolle appartementen.

Foto’s maken in de boomgaard, op de Middeleeuwse binnenplaats, op het stro of in de hangmat. U hoeft er niet voor naar een andere locatie te reizen.

Op zondagmorgen gezamenlijk nagenieten van een geweldig feest dat je van A tot Z , met volle teugen in je hebt kunnen opnemen en waaraan jullie een geweldige herinnering zullen hebben. Kortom, het mooiste feest van jullie leven; dat is onze uitdaging.

bijzondere trouwlocatie Gillishof

bijzondere fotoshoot in de boomgaard

Themabruiloft

Of je nu een boerenbruiloft, een vintagebruiloft, een Romeinse bruiloft of een andere themabruiloft op het oog hebt:

Wij denken met je mee en stellen graag samen met jullie een programma op maat op. Informeer naar onze mogelijkheden

en bekijk impressies op YouTube

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie