nl

Via Belgica doet sarcofaag van Simpelveld herleven

Meer informatie over de via Belgica vindt u hier

  

 

alt

Gemeente Simpelveld stapt in Via Belgica Digitalis 

Onlangs heeft de gemeente Simpelveld besloten

om te doen aan de website www.viabelgicadigitalis.nl. De Via Belgica liep – voor zover we nu weten – weliswaar niet over het grondgebied van de huidige gemeente, maar in Simpelveld en Bocholtz zijn wel een aantal prachtige archeologische vondsten gedaan: de askist van Bocholtz, 4 Romeinse villa’s en – het absolute topstuk – de sarcofaag van Simpelveld.

 

Naar verwachting zal de uitbreiding van de site in mei 2013 worden gelanceerd. Precies op tijd voor het nieuwe toeristische seizoen.

 

 

 

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie