Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg leent zich bij uitstek voor sportieve ontspanning. Voor wandelen en fietsen maar ook voor allerlei andere sporten. Lees verder voor tips voor een sportief weekend Limburg.

Wandelen en fietsen

genieten taditioneel de voorkeur. Het heuvelland biedt een steeds afwisselend decor van toppen en dalen, vergezichten, slingerende beekjes en fraaie dorpjes. Of u nu met uw gezin erop uit wilt trekken of de groten der aarde uit de Tour de France of de Amstel Goldrace achterna wilt. Gillishof is een ideale uitvalsbasis voor een weekend wandelen of fietsen. Limburgs mooiste start op 8 km afstand van Gillishof. Zie ook www.limburgsmooiste.nl en www.amstelgoldrace.nl. 

of Plan uw route met Fietsroutenetwerk.

Wij hebben speciale afspuitplekken voor uw fiets en uw fiets kan achter slot en grendel, een veilig gevoel voor uw kostbare spullen. Reserveer tijdig een fietsbox.

Staat prestatie niet hoog in u vaandel dan is een wandeltocht langs de idyllisch, meanderende Geul en Gulp beslist de moeite waard. Kijk voor mooie wandelingen eens op

www.wandelgidszuidlimburg.com ; de site voor wandelen in Zuid Limburg! Op de site van het Natuurtransferium in Simpelveld vindt u alle informatie over het huren van alle soorten fietsen; www.natrans.nl

Huurt u liever een scootertje dan kan dat via www.scooterverhuurlimburg.nl

Snowworld Landgraaf

Niet alleen een weekend wandelen of fietsen in Limburg is een uitdaging. Snowworld in Landgraaf heeft de hoogste en langste indoor skipistes van heel Europa. Trainingsgroepen uit heel Europa trekken met name ook buiten de winterperioden naar Landgraaf waar ze zich onder constante omstandigheden kunnen voorbereiden op wedstrijden. Ook worden er steeds meer ski- en snowboardwedstrijden gehouden. Gillishof ligt op 10 autominuten afstand van snowworld landgraaf en is goed bereikbaar. Overnachtingsmogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen voor allerlei samenstellingen van groepen. Mail ons uw wensen.

Rocca Gulpen,

Gelegen in het hart van het Limburgse heuvelland, kunt u hier terecht voor allerlei avontuurlijke en sportieve uitdagingen zoals klimmen, boogschieten, mountainbiken, kompastochten, GPS-tochten en zelfs krimitochten in Aken. Ze bieden een zeer breed scala van arangementen aan. Teveel om hier op te noemen. Kijk op www.rocca.nl

Zuid-Limburgs Heuvelland, Eifel en Ardennen

Zuid-Limburg is tevens een ideale uitvalsbasis voor sportieve activiteiten in de aangrenzende Eifel en Ardennen. Dagtochten kanovaren op de Lesse of de Ourthe, Rafting, klimmen en abseilen op natuurrots, montainbiken en in een goede winter zelfs skiën op natuursneeuw.

 

Boek met extra korting!

MidWeek Special

Beschikbaar van november 2023 t/m maart 2024

o.b.v. beschikbaarheid - niet geldig tijdens event, -en feestdagen of schoolvakanties.

18749
Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.