nlende

Bedrijfs-overnachtingen

Centrale overnachtingslocatie voor bedrijven tussen Parkstad en Aken

Het vakantiecomplex Gillishof is landelijk maar toch zeer centraal gelegen. Kort bij de grensovergang naar Duitsland waar de A76 overgaat in de A4 langs Aken en direkt bij de bedrijventerreinen van Avantis, trilandis en de Beitel. Aan de andere kant van de grens zijn de Campus van de RWTH Aken en het Klinikum Aken gelegen. Kortom een bedrijvig gebied waarin veel mensen werkzaam zijn. De genoemde terreinen zijn binnen 5 tot 15 minuten te bereiken.

Bedrijfs overnachtingen voor elk project

Al vele jaren biedt Gillishof onderdak aan personeel van bedrijven. Of u nu de manager van een grote afdeling of bedrijf bent of op projektbasis te werk gesteld bent in deze omgeving; Gillishof kent de wensen van de diverse bedrijven en projectleiders en kan voor elk project een passende offerte uitbrengen. 

Maatwerk tegen bijzondere tarieven

Veelal zijn onze bedrijfs overnachtingen maatwerk. De appartementen Wusj en Din worden veelvuldig voor bedrijfsovernachtingen of langere projecten geboekt. Afhankelijk van de grootte en de duur van uw project kunnen wij een offerte aanbieden die concurrent is met de prijzen die u uit ons online-systeem tovert. Vraag daarom altijd per mail of telefonisch een offerte aan. 

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie