nl

Loungen in de tuin van de Gillishof

Gillishof is een loungeplek rijker.

In de tuin van de Gillishof is het voortaan lekker genieten van rust en natuur. De hangmatten nodigen uit om lekker te luieren, een boek te lezen, naar de vogels te luisteren of je favoriete muziekje al wegdromend te beluisteren. Bij de inrichting van het terrein hebben wij er bewust voor gekozen om de Chillplek op een veld in te richten apart van de kinderspeeltuin. We willen hiermee ons Slowlife concept verder onderstrepen om onze gasten te laten genieten van de mooie omgeving van de Gillishof. Het is zelfs mogelijk om in een van de hangmatten een nacht onder de sterrenhemel te slapen. Laat je meevoeren en ontdek welke oersensaties er in de mens zitten.

Wij nodigen u uit om lekker te onthaasten.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie