Over Gillishof

div-title
Een warm welkom

Gillishof Holiday | Slow life

div-title

Voor Jacqueline en Bertus draait Gillishof vooral om gastvrijheid en slow life. Of je nu op vakantie of voor je werk op Gillishof verblijft, slow life betekent meer aandacht en minder haast. Gillishof staat voor minder moeten en meer zijn in plaats van alleen maar doen en doorgaan. Gillishof is een veilige thuisbasis waar je jezelf weer tegen komt in plaats van voorbij loopt. De prachtige natuur, onze landerijen, de geschiedenis en natuurlijk de onophoudelijke gastvrijheid, zorgen ervoor dat je je hoofd kunt leegmaken en weer ruimte krijgt voor nieuwe, andere dingen. Alles ademt authenticiteit en er hangt een typische laat-maar-waaien-sfeer, zelfs als de koeien loeien of kinderen in de boomgaard spelen. Het is dan ook geen toeval dat gasten Gillishof ook graag voor retraite gebruiken. Bij ons worden boeken geschreven, baanbrekende ideeën bedacht, levensbeslissingen genomen of wordt alles juist eens losgelaten. Gillishof Holiday | Slow life: ervaar het zelf!

De geschiedenis is tastbaar en leeft voort

Gillishof is al meer dan 400 jaar in handen is van dezelfde familie. Door de eeuwen heen heeft de familie haar deuren geopend voor reizigers en voorbijgangers van uiteenlopende pluimage en … nog steeds! Je wordt warm onthaald en er is altijd tijd voor een praatje, een grapje, een moment om je hart luchten of gewoon om wat tips over de omgeving de krijgen. De geschiedenis van onze middeleeuwse hoeve is tastbaar aanwezig. Je ziet het terug in het aanzicht, de ligging van de boerderij, de binnenplaats en in de details bij sommige suites of vakantiehuizen.

De koeien van Gillishof

Jan Senden was een van de eerste boeren in Nederland die, aan het begin van de jaren 70, zijn eerste Limousin runderen vanuit Frankrijk naar Nederland bracht. Een pionier, zo bleek later. Hij was er toen al van overtuigd dat aandacht voor het dier beter vlees zou opleveren dan bio-industrie. Jarenlang graasden de oerkoeien op de weilanden van Gillishof. Een nieuwe generatie heeft dit weer opgepakt. Onder de naam haKOEna grazen er ook nu weer Limousin en Blonde d’Aquitaine runderen op onze landerijen. En ook hier is het slow life wat de klok slaat. De dieren genieten van hun stressloos bestaan en dat proef je! De producten van HaKOEna zijn ongelooflijk mals, hebben een ongekend superieure smaak en zijn dan ook buitegewoon geliefd. Je koopt de producten direct van de boer, verpakt in overzichtelijke porties en pakketjes met een beschrijving van wat erin zit en hoe je het vlees optimaal bereidt.

Gillishof Business

Gillishof Business | Meet, Learn & Enjoy

div-title

Buiten de overnachtingsmogelijkheden, is de Gillishof hoeve een geweldige locatie voor het geven van bedrijfsfeesten, workshops en trainingen. Bedrijven ervaren de slow life visie als een absolute meerwaarde. Slow life zorgt voor een andere mindset. Hierdoor wordt de teamspirit versterkt, vergaderen effectiever en kennis sneller opgenomen. Gillishof is vaste host van MatchMaat, professionaliserings- trainingspartner van de overheid. Bovendien organiseren wij regelmatig personeels- en bedrijfsfeesten. Meer weten? Ga voor meer informatie naar Gillishof Business of neem contact op.

1321-2021 Gillishof 700 years

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.