Boerenbruiloft

Je bruiloft vieren op een bijzondere locatie en er een apart feest van maken. Dat is wat jullie willen. Echt trouwen doen jullie immers maar een keer en daar willen jullie iets moois van maken. Gillishof geeft jullie de gelegenheid om op informele wijze een echte boerenbruiloft te beleven.

Met familie en vrienden een heel weekend genieten van deze bijzondere accommodatie en van een speciaal op jullie wensen afgestemd programma. Een boerenbruiloft zoals dat vroeger heel gewoon was. Informeel samenkomen op vrijdagavond en alvast een beetje sfeerproeven, de laatste nieuwtjes uitwisselen, je installeren in je appartement en je al een beetje voorbereiden op de grote dag. Zaterdagochtend samen brunchen, de kapper en de visagist in je eigen appartement ontvangen. De huwelijksplechtigheid op de binnenplaats of in onze boomgaard. Bruidstaart en prosecco in de tuin en aansluitend een spetterend feest in ons boeren feestpaviljoen. Geen gedoe  met wie rijd er vandaag maar lekker met je gasten overnachten in onze sfeervolle appartementen. Op zondagmorgen gezamenlijk nagenieten van een geweldig feest dat je van A tot Z , met volle teugen in je hebt kunnen opnemen en waaraan jullie een geweldige herinnering zullen hebben. Kortom, het mooiste feest van jullie leven.

Wij stellen graag met jullie een programma op maat samen. Informeer naar onze mogelijkheden.

[email]

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.