Business & Longstay

div-title

Centrale overnachtings-locatie voor bedrijven tussen Parkstad en Aken

Het vakantiecomplex Gillishof is landelijk maar toch zeer centraal gelegen. Kort bij de grensovergang naar Duitsland waar de A76 overgaat in de A4 langs Aken. Direct bij de bedrijventerreinen van

  • Avantis met o.a. Amazon
  • Trilandis en de Beitel. 
  • De Campus van de RWTH Aken,
  • Klinikum Aken.

Kortom een bedrijvig gebied waarin veel mensen werkzaam zijn. De genoemde terreinen zijn binnen 5 tot 15 minuten te bereiken.


Bedrijfsovernachtingen voor elk project

Al vele jaren biedt Gillishof onderdak aan personeel van bedrijven. Of u nu de manager van een grote afdeling of bedrijf bent of op projectbasis te werk gesteld bent in deze omgeving; 

Gillishof kent de wensen van de diverse bedrijven en projectleiders en kan voor elk project een passende offerte uitbrengen. 

Onze  corporate overnachtingen zijn maatwerk afhankelijk van aantal personen en de looptijd van het project.

 

 Vraag daarom altijd per mail of telefonisch een offerte aan. 


Tijdelijk verblijf

Wilt u tijdelijk verblijven in een recreatiewoning omdat 

  • uw huis verkocht is en
  • het nieuwe huis is nog niet beschikbaar
  • u vanwege een verbouwing tijdelijk andere huisvesting nodig heeft?
  • Het thuis even niet gaat? 

Gemeente Simpelveld staat onder geen enkele voorwaarde  een overbruggingsverblijf toe in recreatiewoningen. Aanvragen in deze richting kunnen wij daarom niet honoreren.

Gillishof beschikt over ruime vakantiewoningen en suites. Ook de binnenplaats, de tuin, het speelveld en de speeltuin zijn ruim bemeten. 

De vergaderruimte annex grootte huiskamer kan zodanig ingericht worden dat u met een gezelschap van 20 personen op gepaste afstand kunt verblijven.

Wilt u verblijven met meerdere personen die niet tot 1 gezin behoren stuur dan een mail met uw wensen naar info@gillishof.nl. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.

Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Onze accommodatie wordt gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Handzeep en desinfectiespray stellen wij ter beschikking voor uw verblijf

 

 

Covid-19 

1,5 meter accommodatie

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.