Unieke trouwlocatie

div-title

Unieke trouwlocatie in Limburg

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in Limburg? Onze Limburgse hoeve met prachtige landerijen is een unieke locatie voor een onvergetelijke ceremonie op de middeleeuwse binnenplaats of in de weelderige boomgaard. Onze hoeve, de tuin, de boomgaard en het landelijke feestpaviljoen maken van je huwelijksfeest gegarandeerd een groot succes. Een boerenbruiloft, een vintage bruiloft, een Italiaanse of Romeinse bruiloft zijn absolute hits, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Ons eenvoudig arrangement bestaat uit een ceremonieel gedeelte met aansluitend een toast op jullie, het kersverse echtpaar, aangevuld met een diner of een receptie. Wil je all the way? Kies dan voor onze compleet verzorgde weekendbruiloft..

Waarom zou je naar Toscane gaan als dat voor een kleiner budget ook in Nederland kan? Zuid-Limburg is het Toscane van Nederland en wij vinden het heerlijk jullie het mooiste feest van jullie leven te geven! Lees verder of neem voor meer informatie contact met ons op.

Trouwen en slapen op één locatie | weekendbruiloft

Onze specialiteit is de weekendbruiloft. Twee dagen lang staat onze hoeve, de junior en family suites, de loft, de appartementen en de luxe vakantiehuizen exclusief voor jou, je familie en vrienden. De bruidssuite is vanzelfsprekend voor jullie gereserveerd. We regelen alles van A tot Z, van de kapper tot een mooie afsluiting. Stel je voor: met familie en vrienden een heel weekend lang genieten op deze unieke plek. Dat is trouwen 3.0! Jullie worden volledig ontzorgt, eten en drinken wordt geregeld, niemand hoeft te rijden, alles op één locatie, zelfs de fotoshoot. De dag erna ontspannen wakker worden, gezamenlijk brunchen en lekker nagenieten van jullie gedenkwaardige bruiloft. Wist je dat dit vroeger zelfs gebruikelijk was? Wat goed is moet je niet veranderen. Hoe zo’n weekend eruit ziet? We stemmen alles af op jullie wensen, maar je kunt denken aan een programma zoals bijvoorbeeld hieronder:

 

Vrijdag

Informeel samenkomen en alvast een beetje sfeerproeven, de laatste nieuwtjes uitwisselen, je installeren in je suite, appartement, loft of vakantiehuis, een kampvuurtje met een biertje erbij en je alvast een beetje voorbereiden op de grote dag.

Zaterdag

Zaterdagochtend samen brunchen, de kapper en de visagist in je eigen suite ontvangen. De huwelijksplechtigheid op de Middeleeuwse binnenplaats of in onze boomgaard. Bruidstaart en prosecco in de tuin, gevolgd door de fotoshoot en aansluitend een spetterend feest in ons boeren feestpaviljoen. Aan het einde van een geweldige dag overnachten jullie in onze sfeervolle suites en/of vakantiehuizen.

Zondag

Op zondagmorgen is het gezamenlijk nagenieten van een geweldig en zorgeloos huwelijksfeest. De perfecte afsluiting, gegarandeerd!

Wat vinden bruidsparen van de weekendbruiloft?

Wow, Jacqueline & Bert – en de rest van de familie!! Enorm bedankt voor een onvoorstelbaar fantastisch bruiloftsweekend! De hele aanloop ernaar toe met jullie was al heerlijk en dat het hele weekend dan zó magisch uitpakt. Wát een cadeau!! Jullie hebben ons echt versteld doen staan.

Voor iedereen die een sfeervolle, informele en ongedwongen plek zoekt om een weekendbruiloft te vieren, raden we de Gillishof met heel veel liefde aan! Hier draait het om waar het wat ons betreft ook om draait: het samen vieren van de liefde, de verbinding met alle familie en vrienden en heerlijk genieten van wat er spontaan allemaal gebeurt op deze sfeervolle plek. Voor ons en onze gasten was een heel weekend nog niet lang genoeg. We wilden er eigenlijk met zijn allen blijven wonen! De persoonlijke benadering is hier zó prettig en je kunt merken dat Jacqueline en Bert dit heel graag doen. Wat ons betreft, is er geen betere locatie denkbaar! Voor ons was het vooral ook de klik die we meteen hadden – we zaten gewoon heel erg op één lijn en dat maakte het voor ons heel bijzonder.

Ook even wat ’technische pluspunten’:

  • superfijne gastvrouw & -heer en hun dochters en andere hulptroepen. Allemaal toppers!
  • super sfeervolle binnenplaats voor bv ceremonie en diner
  • ook mogelijkheid om alles naar binnen te verplaatsen, mocht het weer tegenzitten
  • mogelijkheid om met alle gasten (ong. 70) in de hoeve zelf te blijven slapen
  • perfecte plek voor kinderen op je bruiloft: zat plek om lekker rond te rennen, te tafelvoetballen, pingpongen, in de hooiberg te klauteren etc
  • de locatie doet bijna Frans / Italiaans aan, wat voor een heerlijke vakantiesfeer zorgt
  • je kunt alles op één locatie doen – het aankleden & klaarmaken, ceremonie, borrel / receptie, diner, feestavond en blijven slapen – en dat neemt heel veel stress weg. En het is ook niet saai omdat je makkelijk kunt verplaatsen van de binnenplaats naar verschillende plekken buiten en naar de feestzaal.
  • voor een weekend bruiloft zetten ze alles opzij en zijn er ook geen andere gasten op het terrein, dus het is echt helemaal jullie feestje.

Kortom: De Gillishof is een top locatie voor een ontzettend fijne bruiloft. Ik zou het zó weer doen 😉

Mijn liefste en ik zochten een plek waar wij onze droom tot werkelijkheid konden laten komen. Die plek hebben we gevonden, de Gillishof. Jacqueline en Bert, de eigenaren van de Gillishof hebben we zelfs gevraagd om op te treden als onze getuigen bij ons huwelijk in Romeinse stijl.

Het moest een verrassing zijn voor onze gasten. We hebben onze gasten in de waan gelaten dat wij ons beider 70 ste verjaardag zouden vieren. Tot het laatste moment bleef dat ook een verrassing, mede dankzij Jacqueline en Bert. Zij hebben van ons feest een gedenkwaardig moment gemaakt en niet alleen voor ons.

De ambiance, de locatie en zelfs het weer speelde ons in de kaart. Jacqueline en Bert, jullie hebben er voor ons een onvergetelijke dag van gemaakt. Daar zijn wij jullie van harte dankbaar voor. Mocht iemand ons vragen waar ze van hun huwelijk een onvergetelijke dag kunnen maken, zullen we jullie van harte aanbevelen. Wij hebben enkel positieve reacties gehad van onze familie, vrienden en kennissen.

Jacqueline en Bert: jullie zijn kanjers. Nogmaals bedankt,

Riet en Martin

Sfeerimpressies

Bekijk video’s van gasten die u voorgingen op YouTube

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.