Groepen & Training

div-title

Accommodatie voor groepen & trainingen

 

  • Heeft u een grote familie?
  • Wilt u een reünie organiseren?
  • Bezoekt u een evenement?
  • Bent u met uw fietsclub onderweg?
  • Wilt u wandelen of fietsen in de Limburgse heuvels?
  • Wilt u trouwen op een bijzondere locatie?
  • Wilt u uw medewerkers een aantal dagen bijscholen in een informele setting?                                 

Afhankelijk van uw groepsgrootte en uw wensen zijn diverse combinaties mogelijk. Vertel ons uw wensen en vraag persoonlijk advies.

Trainings- & workshopsruimte

Zoekt u een alternatieve vergaderlocatie, een workshopruimte een teambuildingsplek of een bijzondere trainings-en coachingsplek met overnachtingsmogelijkheden? Gillishof heeft, naast een divers aanbod aan appartementen ook de beschikking over een multi-functionele ruimte. Deze is op aanvraag voor grotere gezelschappen beschikbaar.  Desgewenst serveren wij hier voor u ontbijt, brunch of diner. 

Kies uit een van onze arrangementen of contacteer ons voor een programma op maat.
Thuisbasis van MatchMaat

Matchmaat en de overheidsacademie biedt in-company trainingen aan die op maat worden samengesteld. De naam zegt het al. Gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van overheidsmedewerkers maakt Matchmaat de vertaalslag voor een verdere professionalisering van de sector. Zowel individuele trajecten als ook complete teambuildingsessies kunnen worden gevolgd. Onder leiding van Bertus Brinkman, die een brok ervaring uit de overheid in zijn rugzak heeft, stellen wij een programma op maat samen voor elke organisatievraag.

  

Onze doelstelling is om zowel organisaties als individuele medewerkers gereedschappen in handen te geven om als organisatie en als mens op een hoger plan te komen.

Link door naar de website van MATCHMAAT voor concrete informatie of stuur een mail naar bertusbrinkman@matchmaat.nl met je vragen. 

Catering

Gillishof beschikt over een eigen boomgaard met authentieke Limburgse fruitrassen. Hiervan worden streekeigen producten gemaakt zoals jam, appelsap en vruchten op sap. Op de landerijen grazen de koeien van Hakoena. Zij genieten een Slow leven en dat leidt tot een smaakvol stukje vlees. Deze preducten kunt u bestellen in de webshop van Hakoena en worden op een door u gewest tijdstip bezorgd bij uw vakantieadres.

Indien u uw wensen en budget aangeeft stellen wij graag een streekproductenpakket voor u samen.

Wilt u niet koken of ontzorgt worden op culinair gebied  dan kunt u vanaf 10 personen ook gebruik maken van onze cateringservice. Bestellen is rechtstreeks mogelijk via  www.buffetwijzer.nl

 

Scroll naar boven

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.